Emily Wilcock
Escritor2 anos Atrás
Fresco, frutado e delicioso.
No verão, não há como não pensar em gelado. Se não 24 horas por dia, quase…A @healthy_floflo está de volta ao ativo, e pretende salvar-nos dos gelados vendidos nas lojas. Desta vez, propõe-nos um sorvete de banana e morango, irresistível e cheio de proteína. Tão bom!Para um toque especial, prepara alguns cones para gelado e os teus toppings favoritos. Isso criará um efeito verdadeiramente imbatível.
Flo tem também uma excelente dica para aproveitar bananas demasiado maduras. Quando uma banana está a ficar preta, ela corta-a e guarda-a no congelador. Quanto mais maduras, melhor.https://www.youtube.com/watch?v=RvvrbQ-1QgA
Ingredientes
(quantidades para: 6 porções)
- 500g de banana congelada
- 500g de morangos congelados
- 50g de Impact Whey Protein (Creme de Morango)
- 120g de leite de coco light em lata
Preparação
- Coloca todos os ingredientes num processador de comida e liquidifica-os.
- Dica: poderás precisar de parar a máquina e rapar os lados algumas vezes.
- Serve numa taça com as tuas coberturas favoritas.
- Ou, se preferes uma consistência mais dura, deixa no congelador por um par de horas, antes de servir.
Valores nutricionais
(quantidades por porção)
Calorias: 148kcal
Total de Gordura: 2,4g
Total de Hidratos de Carbono: 26.7g
Proteínas: 7.9g
Emily Wilcock
Escritor
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing.
With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research.
Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body.
Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested.
If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.